T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitimi Merkezi

RUSÇA KURSU KAYITLARI BAŞLADI.

RUSÇA KURSU KAYITLARI BAŞLADI.

HEMEN KAYIT OLUN

PROGRAMIN SÜRESİ

Yabancı Diller A1 Seviyesi Rusça Kurs Programının toplam eğitim süresi her bir tema için 24 saat olmak üzere 120 ders saati olarak planlanmıştır. Bununla birlikte öğrencilerin ilk defa karşılaşacakları farklı alfabe sistemini temalara başlamadan önce öğrenmeleri için 16 saat ilave edilecek ve bu 16 saatte harflerin ve seslerin doğru çıkarılması, yazılması ve tanınması için öğretmen rehberlik edecektir. Alfabe eğitiminin nasıl olacağı öğretmen tarafından belirlenecek ve not verme ile değerlendirilmeyecektir. Alfabe eğitiminin eklenmesi ile kurs programı 136 saat olarak uygulanacaktır.

Haftalık ders saati dağılımı, günlük 8 saati geçmemek üzere Eğitim Merkezinin fiziki durumu, başvuran kişi sayısı ve uygunluk saatleri göz önünde bulundurularak

Yaygın Eğitim Kurumu Müdürü ve Yabancı Dil Zümre Öğretmenleri tarafından kararlaştırılır.

GİRİŞ KOŞULLARI

1. Okuryazar olmak.

2. 14 yaş ve üzeri olmak

 BELGELENDİRME 

• Kurs programını başarıyla tamamlayanlara Kurs Bitirme Belgesi ve bitirdiği temaları gösterir not döküm çizelgesi verilir.

• Kurs programını tamamlamadan ayrılanlara, aldıkları temaları gösterir not döküm çizelgesi verilir.

• Kurs sonunda öğrendiği bilgileri Avrupa Ortak Dil Kriterlerine göre verilen bir sertifika ile belgelendirmek isteyen kursiyerler, bu sertifika sınavlarını yapmaya yetkili kılınan kurum ve kuruluşlara müracaat edebilirler.

EĞİTİM MERKEZİ YERİ

Kursumuz Esenyurt Halk Eğitim Merkezinde yapılacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 22.03.2021 17:42 - Görüntülenme: 1497
  Beğen | 0  kişi beğendi