T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitimi Merkezi

Esenyurt Şerife Bacı Halk Eğitimi Merkezi

Telefon
02126998000
Belgegeçer
0212 699 90 00
WEB
https://esenyurthem.meb.k12.tr
Adres
İnönü mah. 410. sok. No 45 Esenyurt/İSTANBUL
Vizyon
Bu misyonu gerçekleştirmek için Merkezimizin belirlediği VİZYONU; * Hedefimiz, çevremizde övgü ile bahsedilen, çağın önünde giden bir eğitim kurumu olmak, sürekli iyileştirme ve geliştirme ekseninde, toplumun elit kesimini oluşturacak, yeniliklerin öncüsü nesiller yetiştirmek, *Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; *Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; *Türkiye ve dünyanın neresinde olursa olsun aldıkları eğitimle ihtiyaç duyulan alanlarda kendi iş başarımlarını sağlamış insanların yetiştirildiği gelişmiş ülke standartlarında eğitim veren tercih edilen ; bir MERKEZ olmaktır.
Misyon
Merkezimizin MİSYONU; *Türk Milli Eğitiminin Temel İlkeleri doğrultusunda, yaygın eğitimin önemini özümsemiş, örgün eğitim sistemi dışına çıkmış vatandaşlarımıza yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek, piyasa şartlarına uyum sağlayabilecek bilgi ve tecrübeyi aktarmak, gelişmiş ülkelerin çalışma ve eğitim seviyesine ulaşmalarını sağlamak için var olan bir yaygın eğitim kurumuyuz.
Başarılar
Derslik :27
Atölye-İşlik :4
Çok Amaçlı Salon :2
Spor Salonu :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Saatler
08:30/22:00
Isınma
DOĞAL GAZ
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce-Arapça
Ulaşım
Beylikdüzü Beykent Yönünden.TÜYAP durağından 142B nolu otobüse binin. BEŞEVLER durağında inin. 09:24-Bulunduğunuz yerden FATİH CADDESİ durağına yürüyün.09:26 Avcılar Yönünden: Avcılarda 142 nolu otobüse binin Fatih Mahallesi durağında inin.Yürüme mesafesinde yer alır. Avcılar TÜRKSAN durağından 146- nolu otobüse binin. FATİH MAHALLESİ durağında inin. 09:22 Ulaşılabilir.
Servis Bilgisi
Yoktur.
Yerleşim Yeri
KURUMUMUZ İNÖNÜ MAHALLESİNDE BULUNAN MEHMET AKİF ERSOY PARKI İÇERİSİNDE BULUNMAKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezimize 2 KM İl Merkezimize 34 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır